Deputații revin la muncă pe 1 februarie
Print Send by email
09:45, 11 Ian 2017

Sesiunea parlamentară de primăvară se deschide pe 1 februarie, când aleșii poporului își vor începe lucrul în comisiile permanente pentru a discuta proiectele de acte legislative aflate în examinare.

Solicitată de IPN, Iuliana Bordeianu, șefa Direcției comunicare a Parlamentului, a menționat că în ședință plenară legislativul se va convoca la propunerea Biroului permanent. Data ședinței Biroului nu a fost stabilită deocamdată.

Regulamentul Parlamentului prevede că sesiunea de primăvară începe în luna februarie și nu poate depăși sfârșitul lunii iulie. În anul trecut, sesiunea de primăvară a început, la fel pe 1 februarie.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Consiliul de Presă

Consiliul de Presă: antrenarea în campanii de discreditare compromite atât reputația jurnaliștilor, cât și încrederea publicului în mass-media

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Asociația de Dezv. a Turismului din RM. Clustere agroturistice în Moldova.Conferințe IPN [HD] | Vlad Bilețchi. Concluziile primei ședințe de judecată.
Conferințe IPN [HD] |   Federația Sindicală a EȘ.Revendicări înaintate Guvernului RM.Conferințe IPN [HD] | PPPDA. Reacția organizației teritoriale Orhei a PPPDA.
Vezi toate
banner ceu
banner creditex