Noul președinte al AP OSCE a devenit suedezul Goran Lennmarker
Print Send by email
11:45, 10 Iul 2006
Președintele Comitetului politic al Adunării Parlamentare a OSCE (AP OSCE), suedezul Goran Lennmarker, membru al fracțiunii conservatorilor, a fost ales în calitate de președinte al AP OSCE.

Lennmarker a fost ales în această funcție de cea de-a 15-a Adunare Parlamentară, care s-a desfășurat la Bruxelles în perioada 3-7 iulie. Lennmarker era și raportor al AP OSCE pentru Karabahul de Munte.

De asemenea au fost aleși 4 vicepreședinți ai Adunării - Benjamin Cardin (SUA), Joao Soares (Portugalia), și Tone Tingsgfrid (Suedia), care au fost desemnați pentru o perioadă de 3 ani, și Wolfgan Grossruck (Austria), ales pentru un an.
La funcția de președinte al AP OSCE au candidat 5 persoane. Lennmarker l-a înlocuit în funcția de președinte al forului parlamentar al OSCE pe Alcee L. Hastings.

(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Conferințe IPN [HD] | Demisia CEC - imperativul momentuluiConferințe IPN [HD] | Lansare proiect ,,Diaspora Business Connection"
Vezi toate
banner creditex