Produsele media la această rubrică sunt realizate în cadrul proiectului „Integrarea Europeană ca idee națională cu potențial de consolidare a societății moldovenești”, sprijinit de Fundația Germană Hanns Seidel
Igor Dodon: Dezvoltăm parteneriatul cu UE, restabilind totodată bunele relații cu Rusia
Print Send by email
11:50, 26 Mar 2018

Republica Moldova trebuie să păstreze și să dezvolte parteneriatul cu Uniunea Europeană, restabilind totodată bunele relații cu Federația Rusă. Declarația a fost făcută de președintele Igor Dodon în cadrul unei întrevederi cu șeful Delegației UE în Republica Moldova, Peter Michalko, transmite IPN.

Într-o postare pe Facebook, Igor Dodon, a scris că pledează pentru dinamizarea relațiilor de cooperare cu Uniunea Europeană pentru realizarea mai multor proiecte de interes comun în diverse domenii.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au mai abordat subiecte privind cooperarea bilaterală și multilaterală, politica internă și externă a țării. A fost abordat și subiectul alegerilor locale care se vor desfășura la Chișinău și Bălți, precum și cel al alegerilor parlamentare preconizate pentru toamna anului curent.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Conferințe IPN [HD] | Demisia CEC - imperativul momentuluiConferințe IPN [HD] | Lansare proiect ,,Diaspora Business Connection"
Vezi toate
banner creditex