Produsele media la această rubrică sunt realizate în cadrul proiectului „Integrarea Europeană ca idee națională cu potențial de consolidare a societății moldovenești”, sprijinit de Fundația Germană Hanns Seidel
Guvernul și Parlamentul se convoacă în ședință comună
Print Send by email
10:28, 10 Oct 2017

Agendele de lucru ale Guvernului și Parlamentului Republicii Moldova vor fi sincronizate vineri, 13 octombrie, într-o ședință specială a celor două instituții. La discuții vor participa membrii cabinetului de miniștri și deputații, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Guvernului.

Ședința comună a Guvernului și Parlamentului va fi prezidată de către premierul Pavel Filip și președintele Parlamentului, Andrian Candu. „În cadrul ședinței va fi examinată implementarea Foii de parcurs privind agenda de reforme prioritare în a doua jumătate a anului 2017. La fel și planului legislativ pentru implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană pentru 2017”, se spune în comunicat.

Miniștrii și deputații vor mai discuta despre realizarea angajamentelor față de Fondul Monetar Internațional și vor trasa prioritățile pentru perioada următoare. Ultima dată Guvernul și Parlamentul s-au reunit într-o ședință comună în luna februarie anul curent.


(2) comentarii
Oleg
10:38, 10 Octombrie 2017

Cind in parlamentul european se cere ca guvernarea sa dea peste nas prorusului Dodon, astia se convoaca deja in comun la sedinte. https://www.youtube.com/watch?v=w-5SO_eIMDM&t=4s

Petru
11:40, 10 Octombrie 2017

Hai, hai rebeata c-am slăbuț nuștiu cum în ultimul timp, davai dații bătaie, arătați rezultate, veniți cu realizări dacă vreți să fiți susținuți și de europeni și de oameni !

Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Live streamConferințe IPN [HD] | Concluzii după Congresul Mondial al Familiei
Conferințe IPN [HD] | Organizarea unei Adunări consultativeConferințe IPN [HD] | Liceul Teoretic ,,Orizont"
Vezi toate
banner creditex