Acțiunile BC Moldindconbank SA, expuse la licitație
Print Send by email
14:07, 13 Mar 2019

Agenția Proprietății Publice a expus la licitație cu strigare, pe piața reglementată a Bursei de Valori, ca pachet unic, acțiunile nou-emise de banca de importantă sistemică BC „Moldindconbank” SA, transmite IPN.

Pachetul de acțiuni, în număr de 3 173 751 de unități, procurat de APP, este expus la vânzare la un preț de 240,74 lei per acțiune. Prețul anunțat este mai mare în comparație cu cel achitat de stat – 239,5 lei per acțiune.

Perioada desfășurării licitațiilor este 18-20 martie.

Antecontractul privind cumpărarea acțiunilor nou-emise de „Moldindconbank” SA a fost semnat la mijlocul lunii februarie de către Agenția Proprietății Publice, în numele Guvernului Republicii Moldova, și compania „Doverie–Invest” SA din Bulgaria.

La licitație este în drept să participe atât potențialul achizitor care a semnat antecontractul, cât și alți potențiali cumpărători, care au obținut permisiunea prealabilă a Băncii Naționale. Câștigătorul licitației va fi determinat în baza prețului oferit pentru acțiuni.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Mișcarea ,,PRO" europarlamentarele, parcusul europen și reunirea RM cu RomâniaConferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".
Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"
Vezi toate
banner creditex