Peste 6 tone de caise moldovenești, returnate din Federația Rusă
Print Send by email
14:41, 13 Iul 2017

Peste șase tone de caise din Republica Moldova au fost returnate de către inspectorii Rosselhoznadzor din Rusia în urma verificării fitosanitare la punctul de control auto internațional „Novîie Iurkovici”, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe pagina electronică a Serviciului Federal de Supraveghere Veterinară și Fitosanitară, în cele 6,5 tone de caise moldovenești a fost descoperită molia orientală, motiv pentru care toată producția a fost returnată exportatorului.

Solicitat de IPN, șeful Serviciului comunicare cu mass-media al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Constantin Rotaru, a declarat că deocamdată la ANSA nu a parvenit o înștiințare oficială pe marginea acestui caz. Agenția va veni cu o reacție în momentul în care va fi informată despre acest lot.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Radiografia trimestrială a economiei moldoveneștiConferințe IPN [HD] | Judecători complici în atac raider
Conferințe IPN [HD] |Propunerile Diasporei pentru asigurarea dreptului la vot peste hotareConferințe IPN [HD] | Cetățenii comunei Băcioi, pedepsiți pentru votul lor liber exprimat
Vezi toate
banner creditex