Peste 6 tone de caise moldovenești, returnate din Federația Rusă
Print Send by email
14:41, 13 Iul 2017

Peste șase tone de caise din Republica Moldova au fost returnate de către inspectorii Rosselhoznadzor din Rusia în urma verificării fitosanitare la punctul de control auto internațional „Novîie Iurkovici”, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe pagina electronică a Serviciului Federal de Supraveghere Veterinară și Fitosanitară, în cele 6,5 tone de caise moldovenești a fost descoperită molia orientală, motiv pentru care toată producția a fost returnată exportatorului.

Solicitat de IPN, șeful Serviciului comunicare cu mass-media al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Constantin Rotaru, a declarat că deocamdată la ANSA nu a parvenit o înștiințare oficială pe marginea acestui caz. Agenția va veni cu o reacție în momentul în care va fi informată despre acest lot.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |O nouă minciună de la Publika TV despre David Davitean.Conferințe IPN [HD] | Veteranii de război condamnă acțiunile protestatrilor.
Conferințe IPN [HD] | Veterani și Pensionari ai MAI. Adresare către societate.Conferințe IPN [HD] |Modelul Estic și modelul Vestic pentru Moldova, dezbateri, ed. a 77-a.
Vezi toate
banner creditex