Proiectul construcției unei parcări pentru rulote a eșuat
Print Send by email
17:58, 12 Ian 2018

Proiectul construcției unei parcări pentru rulote în Republica Moldova a eșuat în condițiile în care investitorul privat care s-a arătat interesat de inițiativă a întâmpinat anumite dificultăți financiare.

Într-un răspuns oferit Agenției de presă IPN, directorul Agenției Turismului, Stanislav Rusu, a declarat că inițiativa a fost lansată de fosta guvernare și urma să fie realizată în baza unui parteneriat public-privat.

Ideea este îndrăzneață și necesară pentru industria turistică, crede directorul Agenției Turismului. „Parcarea pentru rulote, unde turiștii ar putea să-și curețe rulota, să se odihnească, să facă un duș, necesită însă investiții foarte mari”, a spus Stanislav Rusu. Fără investiții private, proiectul este înghețat.

Inițiativa a fost anunțată încă în anul 2013 și, potrivit Planului de acțiuni pentru implementarea Strategiei de dezvoltare a turismului „Turism 2020”, cel puțin o parcare pentru rulote trebuia să fie amenajată până în 2016.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Cerem ca Președintele Dodon să fie tras la răspundereConferințe IPN [HD] | Refuzul ilegal al Comisiei Electorale Centrale de a ne înregistra
Conferințe IPN [HD] |Cheltuielile bugetare pentru Poliție: cât și cumConferințe IPN [HD] | Moldova are nevoie de un CNC transparent, profesionist și de tip  european
Vezi toate
banner ceu
banner creditex