Negocieri pentru extinderea unui proiect de comunicare despre beneficiile ZLSAC
Print Send by email
16:14, 10 Aug 2017

Guvernul a aprobat inițierea negocierilor pentru semnarea Amendamentului la Acordul de finanțare dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova privind Programul de suport al instituirii Zonei de Liber Schimb, Aprofundat și Comprehensiv.

Amendamentul prevede extinderea termenului de implementare a proiectului, în sumă de două milioane de euro, pentru îmbunătățirea comunicării. Este vorba de comunicarea în scopul sensibilizării opiniei publice privind beneficiile parcursului european pentru persoanele fizice și juridice din țară, transmite IPN.

Obiectivul principal al Acordului de finanțare constă în susținerea Republicii Moldova în procesul de eradicare a sărăciei, în promovarea dezvoltării sustenabile și a creșterii economice, în consolidarea democrației  și guvernanței economice.

Beneficiarul proiectului este Ministerul Economiei și Infrastructurii. Iar extinderea termenului (preconizat inițial pentru doi ani) va permite valorificarea tuturor mijloacelor alocate și realizarea acțiunilor propuse, menționează autoritățile. 


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

DORfest.md

DORfest: 2 zile de celebrare a Spiritului și Tradițiilor strămoșești

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Conferințe IPN [HD] | UNIREA - ODIP. Bilanțul Caravanei Unirii.Conferințe IPN [HD] |Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?
Vezi toate
banner creditex