Pavel Zingan: Ultimii ani au fost depresivi pentru businessul moldovenesc
Print Send by email
05:54, 09 Aug 2017

Ultimii ani au fost depresivi pentru businessul moldovenesc, însă economia a încetat să cadă. Această părere a fost exprimată de omul de afaceri Pavel Zingan în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8, citat de IPN.

În opinia lui, faptul că economia nu este în continuă scădere încurajează oamenii din domeniul afacerilor. „În opinia mea, businessul depinde de doi factori mari: piața și politica. Poate fi totul ideal în politică, dar dacă este nefavorabilă, e clar că mediul de afaceri se simte nesigur”, a spus businessmanul.

Potrivit lui, politica moldovenească în ultimii ani nu a fost previzibilă, iar când situația nu poate fi prevăzută, businessmanii sunt pesimiști. „Este greu să numești ultimii ani buni din cauza situației economice și celei politice”, susține Pavel Zingan.

În plus, omul de afaceri consideră că mediul de afaceri trebuie să fie conformist pentru că sarcina lui este de a câștiga bani și de a supraviețui.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

vincuvin.shop

Se lansează vincuvin.shop, magazin online cu livrare a vinului îmbuteliat

Programul social „60 plus”

Invitație la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Organizarea adunării de constituire a Grupului de inițiativăConferințe IPN [HD] | Lansarea Manifestului unei Mișcări Civice
Conferințe IPN [HD] |David Davitian este ținut în continuare ostatic, cu încălcarea tuturor legilorConferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2017
Vezi toate
banner creditex