Pavel Filip: Moldova Business Week pune Moldova pe harta investitorilor internaționali
Print Send by email
14:29, 04 Oct 2016

„Moldova Business Week pune Moldova pe harta investitorilor internaționali, arăta că vrem afaceri serioase, investiții transparente, nu aranjamente din umbră. Este săptămâna când vom vorbi cu glas tare despre avantajele și realizările economiei noastre, dar vom și fi gata să răspundem pentru neajunsurile și eșecurile la nivel de politici și implementări”. Declarația aparține prim-ministrului Pavel Filip și a fost făcută la evenimentul de lansare a săptămânii de afaceri în Republica Moldova –  Moldova Business Week, ediția 2016, transmite IPN.

Pavel Filip a spus că reformele necesare pentru a asigura un mediu de afaceri atractiv trebuie să înceapă de la calitatea politicilor publice care influențează mediul de afaceri și calitatea administrării acestor politici. „Voi depune tot efortul pentru a acredita această idee la toate autoritățile publice – agentul economic este sursa primară a bunăstării populației. De aceea, agentul economic trebuie tratat cu cea mai mare atenție și grijă”, a declarat prim-ministrul.

Cea de-a III-a ediție a forumului economic „Moldova Business Week” se desfășoară în perioada 4-7 octombrie, reprezentând un complex de evenimente, organizate la Chișinău, dar și în alte localități din țară, la care și-au anunțat participarea peste 300 de reprezentanți ai mediului de afaceri din Republica Moldova și din peste zece state ale lumii.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS