Un copil a murit la săniuș lovit de o mașină
Print Send by email
11:07, 09 Ian 2019

O copilă de șase ani a murit aseară, în drum spre spital, după ce a fost lovită la săniuș de o mașină. Accidentul a avut loc la 20.35, pe traseul R-1, Chișinău – Ungheni, la ieșire din satul Sipoteni, Călărași.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a spus că minora era la săniuș împreună cu un băiat de 18 ani. Cei doi, pe sanie, au ieșit pe drumul principal fiind loviți de un automobil condus de un locuitor al municipiului Ungheni, în vârstă de 29 de ani.

Minora a murit în drum spre spital. Tânărul care o însoțea este grav rănit.

Alcooltestul a arătat că șoferul nu era băut. Nici limita de viteză nu a depășit-o. Acesta este cercetat în stare de libertate.

Vicedirectorul spitalului raional Călărași, Ion Veveriță, a spus pentru IPN că tânărul se află în stare gravă, dar stabilă. Acesta a suferit politraumatism, traumatism asociat, fractura femurului drept, fractura antebrațului drept, fracturi de coaste și claviculă, traumatism cranio-cerebral.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex