Ultimul sunet răsună astăzi pentru peste 335 de mii de elevi
Print Send by email
09:36, 31 Mai 2018

Elevii au participat astăzi, 31 mai, la careul solemn dedicat încheierii anului de învățământ. Potrivit datelor Ministerului Educației, ultimul sunet a răsunat pentru peste 335 de mii de elevi, inclusiv absolvenți, transmite IPN.

După ultimul sunet, pentru majoritatea elevilor începe vacanța mare, iar pe absolvenți îi așteaptă examenele. Numărul elevilor care vor susține evaluările la ciclul primar este de peste 32 de mii, la ciclul gimnazial – peste 30 de mii, iar pentru examenul de bacalaureat s-au înscris aproape 19 mii de candidați, dintre care trei mii sunt restanțieri din sesiunile anterioare.

Ministrul educației, culturi și cercetării, Monica Babuc, în mesajul de felicitare transmis cu ocazia sărbătorii ultimului sunet, menționează că festivitatea trezește sentimente de împlinire și mândrie pentru realizările obținute în anul școlar, prin aportul dascălilor, prin succesele elevilor, dar și prin grija părinților în educarea tinerei generații.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

point.md

Un sportiv extrem a alergat 50 km la Oymyakon la temperatura minimă record de -60°C

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici, președintele Asociației obștești ,,Moldova mea"Conferințe IPN [HD] | Unioniștii aduc Unirea în Parlament
Conferințe IPN [HD] | Lansarea noii versiuni a site-ului Alegeri în MoldovaConferințe IPN [HD] | Candidații unioniști din circumscripțiile uninominale
Vezi toate
banner creditex