ACC lansează concursul de desene „Povestea apei”
Print Send by email
12:40, 11 Sep 2017

SA „Apă-Canal Chișinău” lansează o nouă ediție a concursului de desene „Povestea apei”, cu genericul: „Creată de natură – livrată de noi”, transmite IPN.

În competiție pot participa elevii claselor I-IX-a din municipiul Chișinău. Elevii pot participa la concurs doar cu o singură lucrare, executată în acuarelă pe hârtie de formatul A4 (bloc mic de desen) sau A3 (bloc mare de desen). Lucrările trebuie să aibă înscris pe verso, în colțul din stânga jos, următoarele date: – numele și prenumele autorului, școala, clasa, numărul de telefon al elevului; titlul lucrării, numele și numărul de telefon al cadrului didactic îndrumător, dacă este cazul.

Lucrările urmează să fie depuse la sediul central al SA „Apă-Canal Chișinău”, situat pe strada Albișoara, 38, Centrul de presă, bir. 307 sau în Cancelarie, bir. 311, în zilele lucrătoare, în perioada 11 septembrie – 01 octombrie 2017, între orele 8.00 – 15.00.

Desemnarea câștigătorilor se va face de juriu format din cadrele didactice ale școlilor participante și reprezentanții ACC. Juriul va lua în calcul părerile vizitatorilor standului ACC, amplasat în Piața Marii Adunări Naționale cu ocazia manifestărilor prilejuite de „Ziua Națională a Vinului” – 7-8 octombrie. Autorii celor mai bune lucrări vor fi premiați cu diplome și bani. Premiile în bani se vor înmâna în ziua desfășurării expoziției-concurs.

Expoziția este la a doua ediție și este dedicată Forumului aniversar: 125 de ani de la înființarea SA „Apă-Canal Chișinău”.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la Strasbourg
Conferințe IPN [HD] |  Transfer de imagine si concurență neloială pe piața media din RMConferințe IPN [HD] | Alinierea Republicii Moldova la - Globat Magnitsky Act
Vezi toate
banner creditex