Cine mănâncă gratuit la școală
Print Send by email
11:18, 01 Sep 2017

Copiii grupelor pregătitoare, elevii din instituțiile de învățământ de tip internat, cei ai claselor primare, ai claselor a V-IX-a care provin din familii social vulnerabile, cei care au fost bolnavi de tuberculoză (TBC) și care au contactat focarele cu TBC, dar și elevii grupelor cu program prelungit, până la sfârșitul anului vor fi alimentați gratuit la școală. Un ordin în acest sens a fost semnat de către Alexandru Fleaș, șeful Direcției generale educație, tineret și sport a municipiului Chișinău, transmite IPN.

Pentru grupa pregătitoare costul unei mese va fi de 21 de lei. Toți elevii claselor I-IV-a și cei din familii vulnerabile din clasele a V-IX-a vor fi asigurați cu dejun cald, care va costa 10,50 lei. Pentru elevii grupelor cu program prelungit, costul alimentației va fi de 19,30 lei. La fel și pentru elevii care au fost bolnavi de TBC și cei care au contactat focarele cu TBC.

În școlile de tip internat pentru elevii domiciliați masa va costa 47,50 lei, iar pentru cei nedomiciliați – 41 lei. În licee și clase sportive, pentru clasele primare, o masă la cantină va fi de 29,80 lei. Pentru clasele a V-VIII-a – 32,80 lei, iar pentru clasele a IX-XII-a – 35,80 lei. Pentru cei din clasele a V-VIII-a, din licee și clase sportive, care stau în cămine – 43,50 lei, iar din clasele a IX-XII-a – 57,90 lei.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.II)Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.I)
Conferințe IPN [HD] |  Atitudinea Coaliției Civice  față de invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | Organizarea protestului pentru ieftinirea carburanților
Vezi toate
banner creditex