Minora de la Orhei a fost abuzată sexual și de polițistul implicat în caz
Print Send by email
10:29, 09 Aug 2017

La o săptămână de la arestarea a doi locuitori ai satului Vatici, cercetați penal pentru violul unei minore, procurorii au reținut și polițistul, în prezența căruia s-ar fi produs crima. În cadrul urmăririi penale s-a stabilit că victima ar fi fost abuzată sexual și de către acel polițist cu patru zile mai devreme, când inspectorul a invitat minora la întâlnire, transmite IPN.

Potrivit Procuraturii Generale, sub pretextul că are de examinat o plângere, acesta a dus fata la Inspectoratul de Politie din Orhei, unde, a violat-o în biroul său de serviciu. În cadrul acțiunilor de urmărire penală, declarațiile minorei s-au confirmat. Polițistul a fost reținut preventiv pentru 72 de ore, acestuia fiindu-i incriminate două capete de acuzare: viol și complicitate la comiterea violului.

Cei doi tineri, care se cunoșteau cu victima, au fost reținuți, fiind suspectați că în noaptea de 22 spre 23 iulie, la discoteca din satul Pelivan, au ademenit-o în automobilul unuia dintre aceștia. Prin constrângere psihică și fizică, aceștia au abuzat sexual minora, în vârstă de 16 ani. Crima s-a produs în prezența polițistului, care era la volan.

Acțiunile de urmărire penală continuă, iar dacă vor fi recunoscuți vinovați, inculpații riscă până la 12 ani de închisoare.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Sesizarea Curții Constituționale privind  invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13
Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la StrasbourgConferințe IPN [HD] |  Transfer de imagine si concurență neloială pe piața media din RM
Vezi toate
banner creditex