Târg școlar la Moldexpo, din 18 august
Print Send by email
13:02, 02 Aug 2017

În perioada 18 august-3 septembrie, la Moldexpo se va desfășura ediția a V-a a târgului de articole pentru școală „School Fair”. În cadrul târgului, care va fi deschis între orele 10.00 și 18.00, părinții vor avea posibilitatea să cumpere, copiilor toate cele necesare pentru școală, transmite IPN.

Potrivit organizatorilor – Primăria municipiului Chișinău și Centrul Expozițional „Moldexpo”, la târg vor fi propuse spre comercializare articole de calitate pentru elevii de toate vârstele, produse străine și autohtone la cele mai bune prețuri. În particular, cumpărătorii vor putea găsi haine, modele noi de uniforme școlare și costume sportive, încălțăminte, inclusiv sport. La fel în vânzare se vor regăsi literatură artistică și educațională, rechizite școlare și papetărie și un sortiment bogat de ghiozdane.

Organizatorii mai anunță că în cadrul târgului vor avea loc defileuri de uniforme școlare. Valentina Constantinov, șef adjunct al Direcției generale comerț, alimentație publică și prestări servicii din cadrul Consiliului municipal, a declarat pentru IPN că au fost deja trimise invitații de participare tuturor agenților economici din domeniu.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Sesizarea Curții Constituționale privind  invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13
Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la StrasbourgConferințe IPN [HD] |  Transfer de imagine si concurență neloială pe piața media din RM
Vezi toate
banner creditex