Guvernul a declarat 1 iunie, zi de odihnă
Print Send by email
13:37, 31 Mai 2016

Ziua de 1 iunie, când este marcată Ziua internațională a ocrotirii copilului, a fost declarată zi de odihnă. O decizie în acest sens a fost aprobată marți, 31 mai, în cadrul ședinței cabinetului de miniștri. Ziua liberă urmează să fie recuperată sâmbătă, 25 iunie, transmite IPN.

„Am venit cu o soluție la hotărârea adoptată de Parlament. În acest sens urmează să avem o abordare mult mai complexă, inclusiv cu modificări la Codul muncii. Totuși, țin să menționez că agendele pentru ziua de mâine au fost elaborate cu mult timp înainte și, în mare parte, cabinetul de miniștri va activa, pentru că sunt planificate un șir de întrevederi foarte importante”, a menționat premierul.

Decizia respectivă a fost aprobată în conformitate cu hotărârea Parlamentului din 27 mai curent pentru completarea actului normativ cu privire la zilele comemorative, zilele de sărbătoare și zilele de odihnă în Republica Moldova.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Italian Design Day in Moldova. Prezentare de programConferințe IPN [HD] | Radiografia atacurilor asupra organizațiilor neguvernamentale din R.M în 2018
Conferințe IPN [HD] |  Fundația ,,Youth Development for Innovation", raport de monitorizareConferințe IPN [HD] | Adunarea de constituire a Congresului Cetățenilor Români din Republica Moldova
Vezi toate
banner creditex