Guvernul a declarat 1 iunie, zi de odihnă
Print Send by email
13:37, 31 Mai 2016

Ziua de 1 iunie, când este marcată Ziua internațională a ocrotirii copilului, a fost declarată zi de odihnă. O decizie în acest sens a fost aprobată marți, 31 mai, în cadrul ședinței cabinetului de miniștri. Ziua liberă urmează să fie recuperată sâmbătă, 25 iunie, transmite IPN.

„Am venit cu o soluție la hotărârea adoptată de Parlament. În acest sens urmează să avem o abordare mult mai complexă, inclusiv cu modificări la Codul muncii. Totuși, țin să menționez că agendele pentru ziua de mâine au fost elaborate cu mult timp înainte și, în mare parte, cabinetul de miniștri va activa, pentru că sunt planificate un șir de întrevederi foarte importante”, a menționat premierul.

Decizia respectivă a fost aprobată în conformitate cu hotărârea Parlamentului din 27 mai curent pentru completarea actului normativ cu privire la zilele comemorative, zilele de sărbătoare și zilele de odihnă în Republica Moldova.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Vasile TumurucConferințe IPN [HD] | Live stream
Conferințe IPN [HD] | Alianța pentru CentenarConferințe IPN [HD] | Vitalie Czine
Vezi toate
banner ceu
banner creditex