Premierul a solicitat o ședință cu decidenții din sistemul de sănătate privind piața medicamentelor
Print Send by email
18:45, 25 Mai 2016

Premierul Pavel Filip a solicitat o ședință cu decidenții din sistemul de sănătate referitor la piața medicamentelor. Premierul a cerut Ministerului Sănătății, în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului, un raport privind implementarea Planului de Acțiuni pentru asigurarea populației cu medicamente, aprobat anterior, transmite IPN.

În cadrul ședinței, factorii de decizie din sistemul medical urmează să prezinte o viziune clară asupra reformelor în acest domeniu.

Tot în cadrul ședinței de astăzi, șeful Guvernului a solicitat Ministerului Educației să întreprindă toate măsurile pentru buna organizare a examenelor, a celor de bacalaureat și a celor de absolvire a ciclului gimnazial.

„Avem nevoie ca aceste examene să respecte exigențele pentru testarea cunoștințelor, tinerii trebuie să fie educați că rezultatele nu pot fi obținute decât în urma efortului personal și că este nevoie de foarte multă muncă în acest sens”, a menționat prim-ministrul.

Totodată, premierul a cerut ministerului să asigure evitarea situațiilor în care elevii sunt victime ale unor exigențe exagerate sau a unui exces de zel din partea organizatorilor examenelor.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Conferințe IPN [HD] | PENSIONARUL PIOTR BEJENARIConferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"
Vezi toate
banner creditex