Șevciuk face promisiuni pensionarilor din regiunea transnistreană
Print Send by email
09:49, 05 Noi 2016

Pensionarii din regiunea transnistreană, care încă muncesc, ar putea fi eliberați de obligația de a achita contribuția de asigurări sociale. O inițiativă în acest sens a propus liderul de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, care candidează pentru un nou mandat, transmite IPN.

Șevciuk a declarat, în cadrul unui interviu pentru postul Pervîi Pridnestrovskii, că acum mulți pensionari din regiunea transnistreană continuă să muncească și achită contribuția de 3% în Fondul pentru asigurări sociale. Din punctul său de vedere, este incorect față de ei, căci aceste persoane au contribuit la acest fond până la pensionare .

Evgheni Șevciuk a subliniat că are mai multe inițiative legislative, iar sovietul suprem, așa-zisul parlament local, este obligat să le examineze în termen de 14 zile. Liderul de la Tiraspol insistă că aceste inițiative trebuie să intre în vigoare până la așa-zisele alegeri prezidențiale care vor avea loc în stânga Nistrului în decembrie.


(0) comentarii
Nume

Adaugă comentariu Citeste Regulile

Subscribe by email RSS

ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Interviu IPN: Evoluția relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea EuropeanăConferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politică
Conferințe IPN [HD] | PENSIONARUL PIOTR BEJENARIConferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"
Vezi toate
banner creditex