COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe îndeamnă tinerii specialiști în domeniul IT să vină în echipa sa

Instituția publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) anunță tinerii specialiști IT interesați că ei pot candida la ocuparea funcției vacante de proiectant coordonator al sistemelor informaționale în Direcția proiectarea sistemelor informaționale și serviciilor (DPSIS) din cadrul CTIF. Termenul limită de prezentare a CV – urilor este 31 mai 2019.

DPSIS are misiunea de a asigura derularea proceselor aferente gestionării proiectelor și a lucrărilor de proiectare a sistemelor informaționale și serviciilor. Proiectantul coordonator din cadrul DPSIS este responsabil de asigurarea procesului de analiză și proiectare a sistemelor informaționale conform cerințelor beneficiarilor și necesităților CTIF.

Sarcinile de bază ale proiectantului coordonator rezidă în executarea lucrărilor de analiză a cerințelor sistemelor informaționale necesare de implementat, definirea specificațiilor software și hardware pentru construirea efectivă a sistemelor informatice, elaborarea și coordonarea concepțiilor, caietelor de sarcini, sarcinilor tehnice, ghidurilor de utilizare și a schemelor de business – procese ale sistemelor informaționale noi.

Mai multe detalii despre sarcinile proiectantului coordonator al sistemelor informaționale și cerințele față de candidații la ocuparea acestei funcții pot fi găsite la următorul link: https://ctif.gov.md/node/145.

Persoanele interesate de ocuparea funcției nominalizate sunt rugate să remită CV – urile lor la adresa de email: tatiana.iutis@ctif.gov.md.

Informații suplimentare la acest subiect pot fi obținute de la Liviu Pojoga, șef al DPSIS, tel: 068777810, sau Tataina Iutiș, șef adjunct al DPSIS, tel: 069156938.
 

Serviciul de presă al CTIF
2 mai 2019

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex