COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Campania „Împarte o carte, împarte sănătate” merge la Spitalul Clinic Municipal de Copii nr.1 din Chișinău

Invitație-Comunicat

Se știe cât de mult iubesc copiii cadourile și surprizele, iar o carte este, pentru mulți dintre ei, unul dintre cele mai preferate și așteptate daruri. În susținerea acestei idei, vă invităm vineri, 5 aprilie 2019, la ora 11:00, la Spitalul Clinic Municipal de Copii nr. 1 din Chișinău (str. Serghei Lazo, 7), unde reprezentanții Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” vor merge la micii pacienți pentru a le transmite cărțile colectate în cadrul campaniei „Împarte o carte, împarte sănătate!”

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 1 martie-1 aprilie 2019, timp în care membrii comunității universitare, dar și persoane din afara instituției noastre au donat cărți cu povești, basme, povestiri, poezii, enciclopedii, cărți de colorat și de dezvoltare personală. În total au fost colectate 85 de cărți și 800 de lei din care se vor procura cărți de colorat și creioane colorate.

Campania este la cea de-a IV-a ediție și este organizată în contextul Zilei Mondiale a Sănătății de către Departamentul Comunicare și Relații Publice al USMF „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină.

Departamentul Comunicare și Relații Publice
IP Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie
”Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova

relatiipublice@usmf.md
Tel.:022 205 235, 022 205 367
GSM: 79 087 267
Fax: 022 242 411
www.usmf.md
relatiipublice.usmf.md


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Patimi, iertarea și împăcarea în politicăConferințe IPN [HD] | PENSIONARUL PIOTR BEJENARI
Conferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"Conferințe IPN [HD] | REPREZENTANȚI OFICIALI AI ORGANIZAȚIEI INTERNAȚIONALE INTERGUVERNAMENTALE ...
Vezi toate
banner creditex