COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Studenții USMF „Nicolae Testemițanu” vor marca Ziua Mondială a Sănătății printr-un flashmob

Comunicat-Invitație

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”
vă invită, în data de 5 aprilie 2019, la un flashmob cu genericul Sănătatea - o prioritate a ființei umane. Evenimentul este organizat în contextul Zilei Mondiale a Sănătății, marcată, anual, în data 7 aprilie.

Acțiunea se va desfășura cu începere de la ora 10:30, în curtea Spitalului Clinic Municipal nr. 1, în preajma Blocului administrativ (or. Chișinău, str. Melestiu, 20).

În cadrul flashmobului, studenții din anul I de la specialitatea Asistența medicală generală vor prezenta un complex de exerciții fizice și vor distribui fructe pacienților internați în secțiile terapeutice ale Spitalului.

Evenimentul este organizat de Catedra de medicină de familie a USMF „Nicolae Testemițanu”.

Departamentul Comunicare și Relații Publice
IP Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie
”Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova

relatiipublice@usmf.md
Tel.:022 205 235, 022 205 367
GSM: 79 087 267
Fax: 022 242 411
www.usmf.md
relatiipublice.usmf.md


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex