COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Mobiasbancă a susținut echipa Moldovei la Jocurile Mondiale Special Olympics, 2019

 

 

 

 

03.04.2019

 

 

Echipa tinerilor sportivi de la Special Olympics a cucerit Emiratele Arabe Unite la înot, minifotbal și boccia. BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A a susținut participarea Selecționatei Moldovei Special Olympics la Jocurile Mondiale de Vară, care au avut loc în perioada 14 - 21 martie a.c.

Selecționata Moldovei Special Olympics s-a întors acasă cu rezultate remarcabile, aducând 4 medalii, dintre care două de aur, una de argint și una de bronz. Sportivii noștri s-au clasat pe primul loc la mini-fotbal și boccia, medalia de argint a fost câștigată la înot și cea de bronz – la boccia.

Ei sunt campionii noștri și cei care au ridicat cu mândrie drapelul Republicii Moldova la aceste competiții sportive. Datorită performanțelor înregistrate, copiii și toți membrii acestei organizații, capătă încrederea în forțele proprii, se ambiționează să lupte în continuare și să devină pentru noi toți un exemplu demn de urmat.

Jocurile Special Olympics Summer World se desfășoară o dată la patru ani, fiind la cea de-a 15-a ediție și reprezintă cel mai mare eveniment sportiv pentru persoanele cu necesități speciale.  Ediția actuală include 7500 de sportivi din peste 190 de țări. Mai mult, 20 de mii de voluntari sunt implicați în organizație.

Mobiasbancă este partenerul Special Olympics Moldova din anul 2010, susținând persoanele cu nevoi speciale intelectuale la competițiile sportive din țară și de peste hotare.

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex