COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Realizează-ți ideile cu un credit simplu și rapid de la Mobiasbancă!

 

 

 

 

29 martie 2019

 

 

Ai multe idei de realizat ? Prinde oferta specială la creditele de consum, care sunt potrivite pentru orice plan ai avea, fie o vacanță, fie renovarea locuinței, procurarea unui automobil sau chiar toate acestea împreună.

Acum, poți beneficia de un credit simplu și rapid cu aprobare în maxim 1 zi, doar cu buletinul de identitate*:

  • Până la 200 000 lei, fără gaj;
  • Rata fixă a dobânzii de la 4%**, pe întreaga perioadă a creditului ;
  • 0% comision de acordare și 0% comision de analiză dosar.
     

În plus, contractând un credit de consum în perioada 25.03.2019 - 30.09.2019, ai șansa să câștigi unul din cele 20 City Break-uri în valoare de 500 euro fiecare, câștigătorii fiind liberi să-și aleagă destinația călătoriei.

Pentru informații suplimentare despre promoție accesează Regulamentul campaniei, află detalii contactând consilierul tău personal de la Mobiasbancă, sau apelează serviciul Contactell, disponibil 24/7, la 022 256-456.

Vizitează cea mai apropiată sucursală Mobiasbancă și ia acum un credit simplu și rapid, cu care îți poți realiza toate ideile și planurile mărețe!

Oferta este valabilă până la 30.09.2019
 

*În cazul în care veniturile sunt declarate la Serviciul Fiscal de Stat.

**Pentru un credit TO_TO de 200 000 lei, cu o dobândă fixă de 4%, pe 60 luni, cu un comision de administrare lunară credit de 0.5% din sumă, dobânda anuală efectivă constituie 15.23% (calculele sunt exemplificative).

 

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex