COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

CTIF anunță angajări în funcțiile vacante de contabil și operator introducere, validare și prelucrare date

Instituția publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) anunță demararea procesului de angajare în funcțiile vacante de contabil și operator introducere, validare și prelucrare date în Direcția servicii contabile pentru instituții bugetare din cadrul CTIF. Termenul limită de prezentare a CV – urilor în adresa CTIF este 15 februarie 2019.

Sarcina de bază a funcției de contabil este ținerea evidenței contabile în sistemul contabil 1C pentru sectorul bugetar, ținerea evidenței pe note contabile în sistemul bugetar, perfectarea documentelor primare. Sarcina funcției de operator constă în introducerea, validarea și prelucrarea datelor în sistemul contabil 1C pentru sectorul bugetar. Cunoașterea Sistemului Informațional Integrat de Evidență Contabilă în Autoritățile Publice pe platforma 1C (SIIECAP), administrat de CTIF, reprezintă un avantaj pentru candidații la ocuparea funcțiilor menționate.

CTIF asigură angajaților salariu competitiv și pachet social integral, program de lucru de luni până vineri, între orele 8.00 și 17.00, lucru în echipă și oportunități de dezvoltare profesională. 

Persoanele interesate pot transmite CV-ul la adresa de e-mail: iana.betivu@ctif.gov.md, cu indicarea funcției pentru care aplică.

Informații suplimentare la tel: 060200832. Persoană de contact: Iana Bețivu, șef Direcție servicii contabile pentru instituții bugetare din cadrul CTIF.

Mai multe detalii despre cerințele față de candidații pentru ocuparea funcțiilor vacante  le găsiți la link – ul: https://ctif.gov.md/node/18.  

 

Serviciul de presă al CTIF
5 februarie 2019

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Activitatea concurenților electorali pe dimensiunea onlineConferințe IPN [HD] | De ce alegerile din 24.02.2019 nu pot avea loc
Conferințe IPN [HD] | Alegerile parlamentare 2019 din perspectiva incluziunii tinerilorConferințe IPN [HD] | Adresarea președintelui AO ,,Protecția Consumatorului" către consumatorii  RM
Vezi toate
banner eac
banner creditex