COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

CTIF anunță organizarea a trei cursuri de instruire privind utilizarea serviciilor fiscale electronice

 Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) invită contribuabilii interesați să se înscrie la cursurile de instruire programate pentru luna ianuarie 2019. Primele două cursuri cu tema: utilizarea sistemului informațional automatizat „e - Factura” (4 ore) vor avea loc la 15 ianuarie (limba română) și, respectiv, la 16 ianuarie (limba rusă), iar al treilea curs - cu genericul „Serviciile fiscale electronice” (6 ore) – la 29 ianuarie curent.

Amintim că mai bine de 70% din timpul rezervat instruirilor ghidate de formatorii CTIF este dedicat exercițiilor practice de utilizare a serviciilor fiscale electronice. La finalul cursului de instruire, participanților li se eliberează Certificatul de participare, dar și manualul utilizatorului „Serviciile fiscale electronice”. Mai multe informații despre instruirile organizate de CTIF pot fi găsite pe link - ul: https://ctif.gov.md/node/62.

Cursurile nominalizate vor avea loc pe adresa: mun. Chișinău, str. Constantin Tănase 6, etajul 4, bir. 415 A, Centrul de instruire în finanțe al CTIF. Pentru a participa la cursuri, contribuabilii interesați urmează să se înscrie în prealabil la tel: 022 822 032, 068669942 sau prin poșta electronică la adresa: instruire@ctif.gov.md

În decursul anului 2018, CTIF a organizat 29 cursuri de instruire privind utilizarea serviciilor fiscale electronice la care au participat 224 de contribuabili.

Conform statutului său, una din funcțiile de bază ale CTIF este acordarea suportului instituțional în procesul de dezvoltare a capacităților profesionale ale specialiștilor ce activează în domeniile: finanțe publice, fiscal, vamal și achiziții publice. 


Serviciul de presă al CTIF
4 ianuarie 2019
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex