COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Consolidarea parteneriatului strategic dintre BERD și Mobiasbancă

 

 

 

 

29 octombrie 2018

 

Consolidarea, în continuare, a bunei cooperări dintre Mobiasbancă și Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), extinderea proiectelor comune și diversificarea produselor de finanțare au fost discutate la întrevederea conducerii băncii cu oficialii BERD, joi, 25 octombrie a.c..

Delegația BERD, reprezentată de vicepreședintele BERD, Alain Pilloux, aflat într-o vizită oficială în țara noastră, și  Angela Sax, șefa BERD în Republica Moldova,  l-au prezentat managementului băncii pe noul director general pentru Europa de Est și Caucaz, Matteo Patrone. În cadrul întrevederii, oficialii și-au exprimat satisfacția față de buna derulare a programelor de finanțare și parteneriatul de lungă durată cu Mobiasbancă. 

Conducerea Mobiasbancă a apreciat oportunitățile de finanțare avantajoase oferite clienților băncii, inclusiv cu susținerea UE, și sprijinul BERD acordat pentru dezvoltarea afacerilor locale.  

Programele de finanțare ale BERD sunt orientate către sporirea calității produselor și serviciilor oferite de către agenții economici locali și creșterea competitivității acestora pe piețele europene. Mobiasbancă este prima bancă parteneră a programului de finanțare EU4Business-EBRD Credit Line.
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"Conferințe IPN [HD] | REPREZENTANȚI OFICIALI AI ORGANIZAȚIEI INTERNAȚIONALE INTERGUVERNAMENTALE ...
Conferințe IPN [HD] | CENTRUL PARTENERIAT PENTRU DEZVOLTAREConferințe IPN [HD] | Centrul pentru Jurnalism Independent
Vezi toate
banner creditex