COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Mobiasbancă – premiată pentru facilitarea comerțului

 

 

 

 

23 octombrie 2018

 

Rezultatele excelente ale Mobiasbancă obținute în finanțarea și susținerea clienților săi care desfășoară activități de export, import sau distribuție au fost premiate de BERD în cadrul Programului de Facilitare a Comerțului (TFP). Astfel, banca a fost distinsă cu premiul ”Cea mai activă bancă emitentă din Moldova în anul 2017”, premiu, obținut pentru al treilea an consecutiv.

Distincția certifică aportul Mobiasbancă în susținerea activității de comerț internațional a antreprenorilor locali.

“Acest premiu ne onorează și ne obligă, deopotrivă. Mobiasbancă este parte a Programului de Facilitare a Comerțului, iar rezultatele noastre au impact și pondere pentru reușita afacerilor clienților și accederea lor la piața regională și chiar globală. Companiile din agricultură sau industrie, comerț sau din sfera serviciilor - au nevoie de soluții de finanțare și garantare personalizate, sigure și rapide care să le crească competitivitatea și să le deschidă noi oportunități de import – export, iar noi ne bucurăm să le oferim cu încredere”, a declarat Elena Guzun, Director Comercial Corporate Banking.

"Suntem încântați să continuăm cooperarea cu Mobiasbancă, cea mai activă bancă emitentă din Programul de Facilitare a Comerțului al BERD în 2017 din țară. Acest premiu evidențiază angajamentul Mobiasbancă de a sprijini comerțul internațional și intra-regional în conformitate cu cele mai înalte standarde ", a declarat Angela Sax, șefa BERD din Moldova.

Programul de Facilitare a Comerțului vizează promovarea comerțului exterior către, din și între țările în care BERD investește. Prin acest program, BERD oferă garanții băncilor internaționale și împrumuturi pe termen scurt către băncile selectate și companii de factoring pentru acordarea de împrumuturi către exportatorii, importatorii și distribuitorii locali. TFP include în prezent 94 de bănci partenere din 26 de țări și peste 800 de bănci în întreaga lume.

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

[imas]

Dinamica percepțiilor cu privire la mediul social, economic și politic

Proiectul MAC-P

Suport în valoare de circa 7,2 milioane de lei pentru producătorii agricoli din Republica Moldova

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Societatea civilă împotriva torturilorConferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Întreținerea Președintelui ne costă prea scump"
Conferințe IPN [HD] | Microfinanțarea moldoveană - sistem de jaf legiferatConferințe IPN [HD] | Ravagii, arestare și obstrucții  în adresa femeilor antreprenoare
Vezi toate
banner creditex