COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Tendințele fenomenelor demografice din Republica Moldova și păstrarea genofonului țării

Pe 26 octombrie 2018, în Sala Azurie a Academiei de Științe a Moldovei, va avea loc  Conferința Națională de Demografie  Medicală cu participare internațională cu tema: “Tendințele fenomenelor demografice din Republica Moldova și păstrarea genofonului țării”.

Forumul academic este dedicat celor 20 de ani de la fondarea Academiei de Științe Medicale din Republica Moldova. La lucrările conferinței participă savanți din România, Ucraina, Polonia, Federația Rusă, dar și profesori de renume din țara noastră.

Temele de dezbatere din cadrul conferinței sunt axate pe cele mai actuale probleme ale globalizării și migrației care declanșează fenomene epidemiologice specifice contextului istoric. În acest context, savanții din Republica Moldova vor sugera soluții și mecanisme de păstrare a genofonului țării, stimulării natalității și protecției materne.

Deschiderea oficială a Conferinței va avea loc la ora 10.00

Serviciul de presă al Academiei de Științe Medicale din Republica Moldova

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Blocul ,,UNIREA" : ,,Unioniștii VOR MERGE uniți în electorală"Conferințe IPN [HD] | REPREZENTANȚI OFICIALI AI ORGANIZAȚIEI INTERNAȚIONALE INTERGUVERNAMENTALE ...
Conferințe IPN [HD] | CENTRUL PARTENERIAT PENTRU DEZVOLTAREConferințe IPN [HD] | Centrul pentru Jurnalism Independent
Vezi toate
banner creditex