COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Ultimul credit gratuit a ajuns la Bălți

  Comunicat de presă

 

 

8 octombrie 2018

Ultimul credit gratuit a ajuns la Bălți

 

Anna Juravliova din Bălți este ultima norocoasă a campaniei de creditare care a oferit posibilitatea de a câștiga 0% rata dobânzii și 0% comisioane la contractul de creditare.

Am avut nevoie de o sumă de bani pentru o necesitate urgentă a familiei. Sunt bucuroasă că am câștigat și voi economisi banii pe care trebuia să-i achit pentru dobândă. Mulțumesc angajaților băncii pentru consultare și ajutor”, a spus emoționată doamna Anna Juravliova.

Amintim că fiecare client care a luat la Mobiasbancă un credit de consum fără gaj în perioada 1 august – 30 septembrie, a participat automat în tombolă, iar 9 dintre cei mai norocoși au putut câștiga un credit gratuit, cu 0% rata dobânzii și 0% comision.

Credem în tine! Credem în ideile tale!

   

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex