COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Voluntariatul – ca stil de viață al unei echipe bancare

 

 

 

 

 

4 octombrie 2018

 

În Săptămâna Națională a Voluntariatului, angajații Mobiasbancă își reafirmă coeziunea pentru valorile care au devenit pe parcursul anilor cartea de vizită a colectivului – spirit de echipă, responsabilitate, inovație, angajament, imprimate și în zecile de proiecte sociale implementate.

Astfel, dacă vă gândiți că viața în bancă este plicticoasă, constituită din rapoarte financiare, statistici, coduri și proceduri bancare, multitudinea oportunităților de participare în activități de voluntariat s-ar putea să vă schimbe viziunea despre entuziasmul caracteristic echipei Mobiasbancă.

Ne implicăm în viața comunității și a societății, cu încrederea că împreună putem face mai multe:

- susținem sănătatea, renovând săli în spitale municipale, donând periodic sânge, dăruind zâmbete etc.

- împărtășim spiritul caritabil, alergând pentru cauze nobile de colectare de fonduri, pedalând pe biciclete, confecționând și adunând fonduri la târguri caritabile sau sensibilizând comunitatea.

- motivăm adoptarea stilului activ, sănătos de viață și de alimentație, încurajându-ne colegii, clienții să ia putere de la mere, participând la maratoane, la meciurile de fotbal, de rugby sau la masa de tenis.

- inspirăm prin lecturarea cărților de calitate, audiind muzică selectă, transformându-ne periodic sediile în galerii de artă, susținându-ne, astfel, oamenii de artă autohtoni.

Reușim împreună să trăim atâtea bucurii și emoții ale succesului, încât în Săptămâna Națională a Voluntariatului ne-am dori să ne urmați exemplul, angajându-ne să facem fapte bune pentru comunitate!

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Institutul pentru Democrație

La 10 octombrie 2018, cu sprijinul UE, a avut loc un seminar de instruire a cadrelor didactice din mediul rural din Găgăuzia pentru cunoașterea metodelor moderne de predare a drepturilor omului în școală

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] Asociația ,,UNIREA - ODIP"Conferințe IPN [HD] Fundația Roma Awareness
Conferințe IPN [HD] | Centrul pentru Jurnalism IndependentConferințe IPN [HD] | Grupul de inițiativă al Adunării Consultative
Vezi toate
banner creditex