COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Câștigă un credit gratuit la Mobiasbancă

 

 

 

 

1 august 2018

 

Credem în tine și în ideea ta, de aceea îți oferim suport în realizarea ei cu reduceri garantate la rata dobânzii pentru creditele de consum. Ia acum creditul fără gaj cu rată fixă de la 5% la rata dobânzii* ce-ți va oferi stabilitate pe întreaga perioadă a creditului.

În plus, ai parte de:

- aprobarea rapidă a creditului

- 0% comision de acordare credit și analiză dosar

- șansa de a câștiga săptămânal un credit gratuit cu 0% rata dobânzii și 0% comision de administrare lunară credit**

Te așteptăm în sucursalele Mobiasbancă pentru că ideile tale merită să devină realitate!   

Pentru detalii, apelează serviciul Contactell la 022 256 456, disponibil 24/24.

Oferta este valabilă până la 30 septembrie 2018.

*Pentru un credit TO_TO de 100 000 lei  cu o dobândă fixă de 5%, pe 60 luni, cu un comision de administrare lunară credit de 0,5% din sumă, dobânda anuală efectivă constituie 16,23% (calculele sunt exemplificative).

**Pentru orice credit TO_TO, de 100 000 lei, cu o dobândă fixă de 0%, pe un termen de maxim 60 luni, cu un comision de  administrare lunară credit de 0% din sumă, dobânda anuală efectivă constituie 0% (calculele sunt exemplificative).
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Conferințe IPN [HD] | Demisia CEC - imperativul momentuluiConferințe IPN [HD] | Lansare proiect ,,Diaspora Business Connection"
Vezi toate
banner creditex