COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Vacanță utilă pentru copiii pasionați de tehnologii informaționale

 

 

 

 

31 iulie 2018

 

Talentele și abilitățile copiilor pot fi descoperite doar exersând diverse activități.

În această vară, Fundația ”Youth Development for Innovation”, susținută de către Mobiasbancă, și-a deschis larg ușile pentru copii în cadrul Summer School – tabăra care își propune să inițieze dezvoltarea abilităților necesare pentru o carieră de succes.

Noțiunile de antreprenoriat, marketing, publicitate online și video blogging, vor fi explicate pe înțelesul tuturor, iar lumea roboților va deveni mai prietenoasă, beneficiarii taberei însușind principalele noțiuni de programare cu ajutorul roboților „Mindstorms EV3” dar și a jocului Minecraft.

„Suntem recunoscători pentru aportul adus de către Mobiasbancă - Groupe Société Générale la proiectele educaționale implementate de Fundația Youth Development for Innovation. Susținerea educației alternative este eminentă în condițiile aspirației spre o societate cultivată și inteligentă. Cu ajutorul investiției Mobiasbancă am reușit să lansăm programe educaționale pentru copii cu vârsta de 7-14 ani, care participă la tabară de vară Summer School și orele de robotică, proiecte care contribuie la dezvoltarea de noi aptitudini în domeniul IT”, a menționat Aurelia Salicov, Președintele Fundației ”Youth Development for Innovation”.

”Susținerea acestui proiect reconfirmă strategia Mobiasbancă de sprijinire a sectorului IT, a inovațiilor și investirea încrederii în viitorul tinerilor. Colaborăm cu Fundația ”Youth Development for Innovation” având o viziune comună asupra abilităților necesare pentru profesiile viitorului,  mediul digital fiind deja omniprezent în viața fiecăruia.   Credem în potențialul tinerilor și a tehnologiilor informaționale,  iar cei circa 300 de copii care vor  beneficia de aceste cursuri, vor avea șansa să testeze aceste tehnologii, să le îndrăgească și să-și dezviolte spiritul de antreprenoriat”, a declarat Stela Ciobanu, Secretar General Mobiasbancă.

Mobiasbancă #crede în tine!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: ,,Demisia Președintelui RM și alegeri parlamentre anticipate".Conferințe IPN [HD] | ADEPT:  ,,Platform web a serviciilor  de gospodărie comunală din RM"
Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Vezi toate
banner creditex