COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Observator de politici publice. Nr. 9, mai 2018


Observator de politici publice. Nr. 9, mai 2018 


Observatorul de politici publice cuprinde analiza unor proiecte de acte legislative și normative de sensibilitate publică din agendele Executivului și Legislativului din Republica Moldova în scopul identificării potențialelor riscuri pentru interesul public.

Edția a noua (mai 2018) a Observatorulului cuprinde următorul titlu:

• ”Prima casă - 2”: divizarea populației după domeniul de activitate și supunerea bugetarilor?

Urmare a indicațiilor PD și a inițierii în martie 2018 a programului ”Prima casă”, recent a fost lansat un sub-program al acestuia, numit convențional ”Prima casă 2”. Beneficiarii acestui program sunt angajații din sectorul public/bugetar, care ar putea contracta credite ipotecare pentru procurarea unei locuințe, cu susținerea ulterioară a statului prin subvenționarea/compensarea unei părți (50%) a plăților de rambursare a creditului...

Documetul integral este disponibil AICI (PDF).

 

DISCLAIMER:
Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Traian Băsescu și Eugen Tomac: ,,Obiectivele  PMP în PE și relația cu RM"Conferințe IPN [HD] | Reprezentanți ai Uniunii Pensionarilor din RM: Sărăcia în creștere ne distruge
Conferințe IPN [HD] | Demisia CEC - imperativul momentuluiConferințe IPN [HD] | Lansare proiect ,,Diaspora Business Connection"
Vezi toate
banner creditex