COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Clientul Mobiasbancă – pe covorul roșu de la Cannes

 04 mai 2018

 

 

Festivalul Internațional de Film de la Cannes, care adună pe covorul roșu celebrități ale cinematografiei din întreaga lume, va cuprinde în lumina reflectoarelor și un client Mobiasbancă. Dorin Rotaru este câștigătorul premiului mare al campaniei Mastercard ”A fi în lumea filmului este de neprețuit”. El va vizita orașul Cannes, cel mai elegant și popular oraș de pe Riviera Franceză - timp de trei zile/două nopți în perioada desfășurării Festivalului de Film de la Cannes 2018.

”Îi dorim clientului nostru să trăiască o experiență memorabilă la Cannes și să sărbătorească excelența și bucuria de a fi câștigător împreună cu Mobiasbancă”, a declarat Filip Kotora, Director Comercial Retail Banking.

Amintim că potrivit Regulamentului, în promoție au participat tranzacțiile cu cardul Mastercard Gold, Platinum sau World Elite efectuate în perioada 15.02 – 10.04 în valoare minimă de 100 lei.
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Atelierul de proiecte  ORAȘUL ȘI RÂULU SĂUConferințe IPN [HD] | Inițiativa civică pentru un Parlament Curat 2019
Conferințe IPN [HD] | Unioniștii intră oficial în cursa electoralăConferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici, președintele Asociației obștești ,,Moldova mea"
Vezi toate
banner creditex