COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

SimOlympic 2018 – la cea de-a III-a ediție

Comunicat de presă

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” Vă invită la olimpiada universitară de simulare SimOlympic 2018, care se va desfășura mâine, 4 mai. Evenimentul va avea loc la Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală (str. 31 August 1989, 137A), cu începere de la ora 16:30.

SimOlympic este o competiție între echipe formate în exclusivitate din mediciniști, care sunt antrenate în gestionarea anumitor situații critice simulate.

Activitatea va cuprinde momente unice, în care studentul se va identifica cu medicul, paramedicul și asistenta medicală, va avea posibilitatea de a acționa în circumstanțe tensionate și de a înțelege care abilități vin din reflex și la care mai este de muncit. De asemenea, lucrul în echipă va fortifica capacitățile de comunicare eficientă cu alți colegi, totodată fiind și o bună platformă pentru un schimb de experiență.

La ediția din acest an vor participa trei echipe: Black Code, FiveMed și The Defibrillators, care vor fi antrenați în scenarii diverse ca tematică și complexitate la simulatoarele de fidelitate înaltă.

Juriul va evalua participanții ținând cont de capacitățile acestora de comunicare, de lucru în echipă, de managementul și rezolvarea cazurilor și de corectitudinea acțiunilor întreprinse.

Evenimentul dat este o ocazie bună pentru studenți de a demonstra și de a pune în practică abilitățile teoretice.

Departamentul Comunicare și Relații Publice
IP Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie
”Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova

Tel.: 022 205 235, 0.79 087 267


DISCLAIMER:
Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.