COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

SimOlympic 2018 – la cea de-a III-a ediție

Comunicat de presă

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” Vă invită la olimpiada universitară de simulare SimOlympic 2018, care se va desfășura mâine, 4 mai. Evenimentul va avea loc la Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală (str. 31 August 1989, 137A), cu începere de la ora 16:30.

SimOlympic este o competiție între echipe formate în exclusivitate din mediciniști, care sunt antrenate în gestionarea anumitor situații critice simulate.

Activitatea va cuprinde momente unice, în care studentul se va identifica cu medicul, paramedicul și asistenta medicală, va avea posibilitatea de a acționa în circumstanțe tensionate și de a înțelege care abilități vin din reflex și la care mai este de muncit. De asemenea, lucrul în echipă va fortifica capacitățile de comunicare eficientă cu alți colegi, totodată fiind și o bună platformă pentru un schimb de experiență.

La ediția din acest an vor participa trei echipe: Black Code, FiveMed și The Defibrillators, care vor fi antrenați în scenarii diverse ca tematică și complexitate la simulatoarele de fidelitate înaltă.

Juriul va evalua participanții ținând cont de capacitățile acestora de comunicare, de lucru în echipă, de managementul și rezolvarea cazurilor și de corectitudinea acțiunilor întreprinse.

Evenimentul dat este o ocazie bună pentru studenți de a demonstra și de a pune în practică abilitățile teoretice.

Departamentul Comunicare și Relații Publice
IP Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie
”Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova

Tel.: 022 205 235, 0.79 087 267


DISCLAIMER:
Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Embassy of Georgia in Chisinau

10 years since Russia’s Military Aggression and Occupation of Georgian Territories: Ways to Sustainable Peace and Security in Georgia

Serviciul de presă al CTIF

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe a preluat, după reorganizare, atribuțiile a trei întreprinderi de stat

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Video șocant! Fărădelegi în instituția penitenciară nr.13Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai
Conferințe IPN [HD] | Opriți fărădelegile primarului de Drepcăuți Ioxa și complicilor săi!Conferințe IPN [HD] | Organele de politie sunt implicate în activității ilegale
Vezi toate
banner creditex