COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Invitație la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”

13 decembrie 2017
Comunicat de presă


Stimați jurnaliști,

Vă invităm la conferința de presă de lansare a Programului Social „60 plus” și a campaniei „Vino cu bunicii la teatru”, realizată în parteneriat cu Teatrul Național „Mihai Eminescu”.

Evenimentul va avea loc joi, 14 decembrie, la ora 9:00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa presei, str. Pușkin 22, of. 446.

La eveniment vor participa directorul Programului social „60 plus”, Anastasia Primov; directorul Teatrului Național „Mihai Eminescu”, Petru Hadârcă.

Programul social „60 plus” are ca scop încurajarea persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani să-și pună în valoare experiența și cunoștințele pentru a duce un mod de viață activ, pentru a fi utili și apreciați, după cum merită.

Programul „60 plus” se lansează prin platforma online 60plus.md. Site-ul va include proiecte foto și video, articole, interviuri, reportaje și analize pe diferite teme de interes atât pentru vârstnici, cât și pentru nepoții și copiii acestora.

Pe lângă platforma online, în cadrul Programului social „60 plus” se vor organiza mai multe activități, inclusiv evenimente publice și campanii de informare, ce vor contribui la incluziunea socială a acestui grup de cetățeni și vor pune în valoare comunicarea între generații.

În cadrul conferinței va avea loc lansarea primei activități din cadrul Programului social „60 plus” – campania „Vino cu bunicii la teatru”, organizată în parteneriat cu teatrul Național „Mihai Eminescu”. Timp de o lună, la fiecare bilet cumpărat la spectacolele Teatrului Național „Mihai Eminescu”, vizitatorii vor primi unul gratuit, la prezentarea legitimației de pensionar a unuia dintre bunici sau părinți 60+.

Programul social „60 plus” este implementat cu suportul financiar oferit de către Departamentul de Stat al SUA.


Contacte:

Maia Lefter,
Expert în comunicare
 
mob: +373 79200812


DISCLAIMER:
Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Viorel Chetrușcă, mandatar al intermediarilor în asigurăriConferințe IPN [HD] | Partidul Mișcarea Populara Antimafie
Conferințe IPN [HD] | Studiului național de audiență a mass-mediei (17.10 - 11.11 2018)Conferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2018
Vezi toate
Central European University
banner creditex