COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Companiile de import și export – reunite la cea de-a IV-a ediție a ImpEx

11 decembrie 2017

Noile oferte și produse bancare destinate antreprenorilor care desfășoară activități de import/ export au fost prezentate în cadrul evenimentului ImpEx, reunind cele mai mari companii din domeniu.

La eveniment au participat reprezentanți ai Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), care au informat clienții despre pașii de parcurs pentru implementarea proiectelor investiționale și obținerea componentei de grant de până la 15% din suma creditului din resursele BERD și EU4Business-EBRD Credit Line. Experții băncii au comunicat despre noile instrumente financiare disponibile prin intermediul Mobiasbancă, despre posibilitățile antreprenorilor de a beneficia de finanțare în cazul insuficienței de gaj, ce soluții inteligente pot fi și trebuie aplicate, pentru finanțarea comerțului internațional (acreditive, garanții, scontare)  etc. Cele mai elocvente exemple în acest sens au fost aduse de clienții băncii, care au împărtășit invitaților experiența parteneriatului cu Mobiasbancă.

”A devenit o frumoasă tradiție să ne revedem an de an la ImpEx, să împărtășim istorii de succes și secrete despre cum pot fi obținuți indicatori profitabili, aplicând instrumente financiare avantajoase și linii creditare din surse internaționale. Ne bucurăm că Mobiasbancă reușește să contribuie la dezvoltarea culturii antreprenoriale în țara noastră, să ofere noi oportunități pentru afaceri și să stabilească relații valoroase de business”, a declarat Elena Guzun, Director Comercial Corporate Baking la Mobiasbancă.

De asemenea, la eveniment a fost prezent și Președintele Camerei de Comerț și Industrie a RM (CCI), Sergiu Harea, care a vorbit despre oportunitățile colaborării companiilor cu CCI în dezvoltarea afacerii lor, așa ca: programe de calificare a personalului, organizarea participării la diferite expoziții atât în Republica Moldova, cât și peste hotarele acesteia, servicii de mediere, s.a.

Amintim că la Mobiasbancă antreprenorii pot beneficia de:

- grant de la 10% la 15% din suma creditului investițional acordat în cadrul programului de colaborare cu BERD și UE ”EU4Business-EBRD Credit Line”

- credit investițional asigurat cu ”Garanția InnovFin” maxim de 50% din suma creditului

- finanțarea investițiilor pe termen de până la 10 ani

- posibilitatea de a obține în doar 2 ore garanție bancară la prețuri promoționale, acoperită cu gajul mijloacelor bănești.

Susținem dezvoltarea antreprenoriatului, pentru că așa este #corect!
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Viorel Chetrușcă, mandatar al intermediarilor în asigurăriConferințe IPN [HD] | Partidul Mișcarea Populara Antimafie
Conferințe IPN [HD] | Studiului național de audiență a mass-mediei (17.10 - 11.11 2018)Conferințe IPN [HD] | Barometrul Opiniei Publice, noiembrie 2018
Vezi toate
Central European University
banner creditex