COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Beaujolais Nouveau est arrivé!

17 noiembrie 2017


În armonie cu toamna, în unison cu profilul vitivinicol al țării și în atmosfera tradiției franceze aseară a avut loc evenimentul Beaujolais Nouveau 2017, organizat într-un local select din capitală.

Clienții și partenerii Mobiasbancă au auzit ecoul răsunat simultan în toată lumea – „Beaujolais Nouveau est arrivé!” și au ciocnit pahare cu vinul Beaujolais Nouveau din roada anului curent – un vin tânăr, răcoritor, cu un puternic buchet fructat.

„Prin evenimentul Beaujolais Nouveau ne-am propus să completăm paleta bogată de tradiții ale Moldovei și să trăim un motiv în plus de a ne revedea cu clienții noștri la un vin francez, într-o ambianță selectă. Este un moment de sărbătorire a roadei acestui an, în care împărtășim succese și ne bucurăm împreună de realizările obținute”, a declarat Antoine Gabizon, președintele Comitetului de Direcție - CEO Mobiasbancă.

Invitații au fost teleportați imaginar în atmosfera Franței, pe podgoriile încărcate de struguri chihlimbarii și de un negru misterios, au făcut poze și au socializat la un pahar de vin și gustări franceze. Polifonia creată de ritmurile  acordeoanelor, voia bună și ambianța rafinată au încântat și inspirat, cucerind un loc bine meritat pe retina memoriei fiecărui invitat.

Precizăm că evenimentul Beaujolais Nouveau este la a V-a ediție, reunind an de an clienți ai Mobiasbancă pentru a valorifica parteneriatele durabile și tradițiile frumoase.

Sărbătorim împreună, pentru că așa este #corect!
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire