COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Înscrie-te la prima Cupă la Bowling organizată de Hospices of Hope Moldova!


Comunicat de presă

„Înscrie-te la prima Cupă la Bowling organizată de Hospices of Hope Moldova!”
 


Hospices of Hope Moldova te invita pe 11 Noiembrie la cel mai nou eveniment de caritate lansat: Cupa Hospices of Hope Moldova la Bowling.

Unde: Rock&Roll Bowling Club (Shopping Center MallDova, et. 4);
Când: 11 noiembrie 2017, începând cu ora 10.00;
Cum: înregistrând o echipă formată din maximum 6 participanți la cristina@hospicesofhope.co.uk
Donație per echipă: 2000 MDL

Ce poți face pentru a te implica?

Formează o echipa. Echipele pot fi compuse din:

  • Reprezentanții companiei, organizației, instituției la care lucrezi sau pe care o reprezinți;

  • Prietenii sau membrii familiei tale;

  • Colegii de la universitate;

  • Toți amatorii de bowling;


Fii partenerul sau sponsorul evenimentului!

sau 060394306 și vei primi mai multe detalii.


Dacă nu prea ai cunoscuți dornici de a juca bowling, sau nu reusit să formezi o echipă, anunță organizatorii, iar ei vor încerca să facă tot posibilul pentru a găsi o echipă căreia să te alături.


Evenimentul este organizat cu scopul de a colecta fonduri ce vor fi utilizate pentru susținerea, dezvoltarea și consolidarea serviciilor de asistență medico-socială dedicate persoanelor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare de viață din regiunile de Centru-Nord ale Republicii Moldova.

Hospices of Hope este o organizație internaționala de caritate fondată în Marea Britanie acum 25 de ani, cunoscută atât pentru proiectele realizate, cât și pentru evenimentele și campaniile organizate cu scopul susținerii, promovării și dezvoltării serviciilor de îngrijire paliativă în Sud-Estul Europei. În Republica Moldova, organizația contribuie la dezvoltarea acestor servicii de nouă ani.


DISCLAIMER:
Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la Strasbourg
Conferințe IPN [HD] |  Transfer de imagine si concurență neloială pe piața media din RMConferințe IPN [HD] | Alinierea Republicii Moldova la - Globat Magnitsky Act
Vezi toate
banner creditex