COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Prinde viteză cu cardurile Mastercard® contactless de la Mobiasbancă


Prinde viteză cu cardurile Mastercard® contactless de la Mobiasbancă 
 

09 octombrie 2017


Tu meriți să ai un card inovativ cu tehnologie contactless. Fă cumpărături simplu, rapid și sigur!

Ia-ți acum cardul Mastercard® contactless de la Mobiasbancă la un super preț, cu o reducere de 60%* și profită de ofertele atractive ale Mastercard®, cu care te vom surprinde plăcut în următoarea perioadă.

Iar dacă activezi în calitate de persoană juridică, ia-ți un card Mastercard® Business contactless pentru afacerea ta, cu o reducere de 50%*.

Cardul Mastercard® contactless îți oferă:

  • rapiditate – efectuezi plăți în doar câteva secunde

  • simplitate – achiți bunuri de mică valoare (de până la 200 MDL), fără să fie necesară trecerea prin POS și tastarea codului PIN

  • siguranță - faci cumpărături pe Internet în condiții sigure, utilizând serviciul MasterCard Secure Code

  • comoditate - primești notificări pe telefon aderând la serviciul MobiasSMS, gestionezi contul și facturile prin intermediul eMobias.md


Cardurile Mastercard® contactless de la Mobiasbancă te ajută să achiți simplu și rapid cumpărăturile de zi cu zi oriunde este afișat logotipul 


Vizitează cea mai apropiată unitate Mobiasbancă, apelează serviciul Contactell la 022 256-456, disponibil 24/7 sau contactează consilierul personal și prinde viteză cu cardurile Mastercard® contactless de la Mobiasbancă.


* Ofertă valabilă până la 31 decembrie a.c.

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

IPP organizează...

Cercetarea, social media & IT împotriva dezinformării – OdnoHACK! MOLDOVA 2017

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Șansele îndeplinirii celor 28 de condiții în contul a 100 de milioane.Conferințe IPN [HD] | Aautorii insistă asupra demiterii directorului AGEPI.
Conferințe IPN [HD] | Drepturile Animalelor În R.M. au nevoie de promovare politică.Conferințe IPN [HD] | Acționăm împreună pentru o apă mai bună!
Vezi toate
banner creditex