COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Mobiasbancă – Best bank in Moldova, potrivit Euromoney Awards for Excellence 2017


 


24 iulie 2017Calitatea produselor și serviciilor Mobiasbancă a fost înalt apreciată și premiată la Gala Premiilor pentru Excelență Euromoney 2017, ceremonie desfășurată recent la Londra, unde banca a fost distinsă cu titlul de Best bank in MoldovaCea mai bună bancă din Moldova.

Premiul reconfirmă la nivel internațional calitatea și corectitudinea politicilor promovate de Mobiasbancă de a răspunde necesităților clienților prin produse și servicii bancare inovatoare, amplificând ambiția de a fi cea mai fiabilă, sigură și de încredere bancă în Republica Moldova, de a construi relații de lungă durată cu clienții prin angajamentul echipei, de a oferi soluții moderne și procese simplificate.

”Suntem onorați de această prestigioasă distincție, care reconfirmă rolul Mobiasbancă în finanțarea economiei naționale. Ne-am angajat să susținem creșterea afacerilor clienților noștri, să sporim standardele de operare și să oferim încredere în sistemul bancar. Cu această ocazie, aș vrea să mulțumesc clienților Mobiasbancă pentru încredere și colegilor mei – pentru angajamentul și dedicația lor”, a declarat Antoine Gabizon, Președintele Comitetului de Direcție – CEO Mobiasbancă.

Euromoney este una dintre cele mai importante publicații financiare la nivel global, care evaluează și apreciază cele mai bune bănci din lume deja de 26 de ani. Rezultatele urmează a fi publicate în ediția din iulie a revistei și pe www.euromoney.com.

Precizăm că mai multe subsidiare ale Groupe Société Générale au fost apreciate pentru excelență cu înalte distincții Euromoney 2017, inclusiv în Franța, Macedonia, Coasta de Fildeș, Slovenia etc.

Promovăm excelența. Pentru că așa este #corect!
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fărădelegi în stilul anilor 90 la FăleștiConferințe IPN [HD] |Sesizarea Curții Constituționale privind  invalidarea alegerilor
Conferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la Strasbourg
Vezi toate
banner creditex