COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Ia un credit care nu mușcă


17 iulie 2017

Mobiasbancă lansează o nouă ofertă, propunându-ți credite fără gaj la doar 7% anual și… liniște. Iar asta, pentru că credite de la Mobiasbancă nu mușcă.

Până la 15 septembrie 2017 transformă în realitate orice plan ai avea, luând un credit de consum fără gaj în condiții deloc de neglijat:

-  7%* rata dobânzii fixă pe întreaga perioadă a creditului
-  aprobare rapidă
-  zero comision de analiză dosar și acordare credit
-  set minim de documente.

Apelează consilierul personal de la Mobiasbancă sau vizitează cea mai apropiată filială pentru a afla mai multe detalii despre cum să iei creditul de care ai nevoie.

Pentru consultanță, contactează-ne 24/7 și la numărul de telefon al serviciului Contactell – 022 256 456.

Echipa Mobiasbancă – Groupe Société Générale e mereu la dispoziția ta!

* Pentru un credit TO_TO de 100 000 lei, cu o dobândă fixă de 7%, pe 60 luni, cu un comision de administrare lunară credit de 0,5% din sumă, dobânda anuală efectivă constituie 18,26% (calculele sunt exemplificative).
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Transparency International Moldova

Notă de poziție: Noile modificări la Legea cetățeniei Republicii Moldova - un risc de legalizare a mijloacelor financiare de origine frauduloasă

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Căile de ameliorare a situației deplorabile a pensionarilor.Conferințe IPN [HD] |CJI. Raport (01.06.17 - 01.08.17).
Conferințe IPN [HD] | Președintele  CNO este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare.Conferințe IPN [HD] | Rezultatele lotului național la Campionatului Mondial de Muaythai.
Vezi toate
banner creditex