COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Mobiasbancă - сea mai activă bancă emitentă din Moldova în 2016

29 iunie 2017

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare a premiat cele mai de succes bănci parte ale Programului de Facilitare a Comerțului (TFP) la  reuniunea anuală și forumul de afaceri BERD, care a avut loc recent în Nicosia, Cipru.

În mod repetat, și în acest an, Mobiasbancă a fost distinsă cu premiul Programului TFP, ca o recunoaștere și apreciere a valorii garanțiilor bancare și acreditivelor documentare  acordate pe parcursul anului în baza Programului.

„Apreciem înalt colaborarea cu BERD, inclusiv în finanțarea operațiunilor de comerț și valoarea adăugată care decurge din această colaborare pentru clienții Mobiasbancă. Distincția BERD pentru rezultatele obținute în finanțarea comerțului reprezintă o confirmare în plus că produsele și serviciile financiare oferite întreprinderilor locale sunt cele mai adecvate pentru finanțarea afacerilor și dezvoltarea antreprenoriatului cu suportul partenerilor financiari internaționali. Fiind „Cea mai activă bancă emitentă în Moldova în 2016”, avem obiectivul să fim și mai buni în 2017, convinși că dezvoltarea comerțului este o modalitate importantă de consolidare și a economiei locale”, a declarat Elena Guzun, Director comercial Corporate Banking Mobiasbancă.

”Felicităm Mobiasbancă cu ocazia acordării acestei distincții. Banca este un important  partener al BERD în regiune, iar premiul obținut accentuează o dată în plus angajamentul Mobiasbancă de a susține comerțul internațional și interregional”, a menționat Dimitri Gvindadze, șeful biroului BERD în Republica Moldova.   

Programul de Facilitare a Comerțului (TFP) al BERD include în prezent 96 de bănci partenere din 26 de țări.
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.II)Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.I)
Conferințe IPN [HD] |  Atitudinea Coaliției Civice  față de invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | Organizarea protestului pentru ieftinirea carburanților
Vezi toate
banner creditex