COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Aventura Hospice Bike Tour 2017 a început și pentru 3 angajați Mobiasbancă

20 iunie 2017

La 19 iunie, alături de alți 10 voluntari, aceștia au pornit în cursa  de ciclism pentru amatori, urmând să parcurgă peste 700 km. Pornind din Chișinău, voluntarii vor traversa în perioada 19 – 24 iunie următorul traseu: Iași, Lacul Bicaz, Miercurea Ciuc, Hospice Casa Speranței din Brașov și vor finaliza cursa la Hospice Casa Speranței din București.

„Sinergia de a face lucruri frumoase, în beneficiul societății, este catalizatorul echipei Mobiasbancă. Le dorim perseverență colegilor implicați în Hospice Bike Tour 2017, iar cei  peste 700 de angajați Mobiasbancă le țin pumnii. 

Ne mândrim că spiritul de echipă, una dintre valorile Groupe Société Générale, a devenit parte din ADN-ul fiecărui angajat al băncii”, a declarat Stela Ciobanu, Secretar General al Mobiasbancă.

Subliniem că efortul pe care îi unește pe cei 13 cicliști ai ediției curente este de a colecta fonduri pentru susținerea activității Hospices of Hope în Moldova, care contribuie la asigurarea continuitătii serviciilor de asistență medico-socială dedicate copiilor și adulților ce suferă de boli incurabile sau condiții limitatoare de viață din Orhei, Ocnița și Soroca.

Mobiasbancă participă pentru al doilea an consecutiv la cursa de ciclism Hospice, fiind unica bancă participantă, iar anul curent – cu un număr mai mare de voluntari.

De altfel, pe platforma online lansată de organizatori https://guvern24.md/en/projects/hospice-bike-tour-2017/ fiecare poate contribui la colectarea de fonduri pentru cauza nobilă promovată de Hospice of Hope Moldova.


 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Sesizarea Curții Constituționale privind  invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | ?????? ??????? ??????? ?????? ? ?????????????? ?????????? nr.13
Conferințe IPN [HD] | Rezultatele vizitei la StrasbourgConferințe IPN [HD] |  Transfer de imagine si concurență neloială pe piața media din RM
Vezi toate
banner creditex