COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Oportunitățile de finanțare – prezentate la Moldova Automotive Days 2017

14 iunie 2017

 

Industria constructoare de mașini este la primul eveniment organizat în Moldova de către Organizația pentru Atragerea Investițiilor și Promovare a exportului din Moldova (MIEPO), în perioada 13 – 14 iunie.

45 de investitori din Europa, dar și 72 de companii locale din industria auto și-au dat întâlnire la forumul “Moldova Automotive Days 2017”.

Mobiasbancă participă în calitate de partener al evenimentului, oferind consultanță antreprenorilor și comunicând despre cele mai avantajoase oportunități de finanțare a afacerilor.

În particular, sunt prezentate oportunitățile de accesare a creditelor avantajoase din surse internaționale de finanțare ale partenerilor Mobiasbancă – EU4Business EBRD Credit Line, DCFTA, IFAD, FEI, Banca Mondială - pentru dezvoltarea afacerilor, soluții adaptate pentru importatori și exportatori, leasing etc.

Vizitați și cea mai apropiată unitate Mobiasbancă, contactați și consilierul personal sau apelați serviciul Contactell, 022 256 456, 24/24, pentru a beneficia de consultanță și a aplica instrumente noi de finanțare a businessului. 

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Asociația Obștească Ecolanima

S-a scris o nouă filă de istorie în Gordinești, la #DORfest! Nordul s-a sărbătorit 2 zile cu muzică, oameni cu spirit liber și tradiții.

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Mamei i se propune să vândă ficatul fiului.Conferințe IPN [HD] |Festivalul Internațional de Filme Documentare MOLDOX.
Conferințe IPN [HD] |O nouă minciună de la Publika TV despre David Davitean.Conferințe IPN [HD] | Veteranii de război condamnă acțiunile protestatrilor.
Vezi toate
banner creditex