COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Doar la Mobiasbancă câștigi un credit cu 0% rata dobânzii!

04 aprilie 2017

Vino la Mobiasbancă în perioada 20 martie - 28 mai, ia un credit cu aprobare rapidă, fără comisioane la acordare sau pentru analiza dosarului și primește garantat reduceri la rata dobânzii.

Oferta este dedicată creditelor de consum, cu și fără gaj, creditelor ipotecare și cardurilor de credit, pentru ca tu să-ți realizezi  orice vis – o renovare a casei, mobilier nou, o călătorie mult râvnită sau să te muți în propria locuință!

În plus, timp de 10 săptămâni, cât va dura campania, prinde șansa de a fi unul dintre cei 10 norocoși care vor beneficia de o rată a dobânzii de zero procente pe durata întregii perioade de rambursare a creditului de consum contractat*. Tragerea la sorți va avea loc săptămânal, conform Regulamentului campaniei (www.mobiasbanca.md/files/news-events/2017/regulament-campanie-Spring-Loans.pdf).    

Urmărește paginile web și de Facebook ale Mobiasbancă și află primul vestea de a fi unul dintre cei 10 norocoși câștigători ai creditului cu rata de zero procente a dobânzii.

De notat că în prima săptămână a campaniei norocul i-a surâs deja Alei Sarco, clienta care, în rezultatul extragerii, a câștigat 0% rată a dobânzii la creditul contractat pentru întreaga perioadă de rambursare.  

Pentru detalii despre obținerea unui credit vizitează cea mai apropiată unitate Mobiasbancă, contactează consilierul personal sau apelează serviciul Contactell, disponibil 24/24.

În 2017 Mobiasbancă sărbătorește 10 ani de apartenență la Groupe Société Générale. Sărbătorim împreună, cu rate avantajoase, pentru că așa este #corect!  

* Oferta este valabilă la contractarea unui credit de consum fără gaj, cu/ fără asigurare de accidente inclusă.
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.II)Conferințe IPN [HD] | Fiodor Ghelici: Dodon seamănă vrajbă geopolitică și interetnică (P.I)
Conferințe IPN [HD] |  Atitudinea Coaliției Civice  față de invalidarea alegerilorConferințe IPN [HD] | Organizarea protestului pentru ieftinirea carburanților
Vezi toate
banner creditex