COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Mobiasbancă promovează modul sănătos de viață

03 aprilie 2017

Cu mesajul „De la mere – ia putere”, Mobiasbancă anunță despre continuarea susținerii proiectului social „Coolege vitamine” în colaborare cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD Moldova).

Astfel, clienții care vor vizita filialele băncii în următoarele zile vor fi serviți cu mere de la producătorii autohtoni, cu intenția de a crește cultura consumului de fructe proaspete în societate.  Susținerea proiectului PNUD Moldova este parte a politicii de responsabilitate socială și corporativă a Mobiasbancă.

„Avem nevoie de o societate sănătoasă, iar deprinderile de viață se formează în familie. Prin acest gest simplu de a oferi un măr,  încurajăm angajații și clienții să consume fructe și să ducă un mod sănătos de viață.

De altfel, prin atitudinea noastră și implicarea în diverse proiecte sociale, ne propunem să inspirăm societatea să acționeze în spiritul faptelor bune și să susțină inițiativele corecte, să adopte un stil de viață cât mai responsabil și sănătos”, a declarat Stela Ciobanu, Secretar General al Băncii.

Reamintim că proiectul a fost lansat în anul 2016 cu obiectivul de lungă durată de a contribui la educarea obiceiurilor nutriționale sănătoase în rândul copiilor de vârstă preșcolară și școlară.  

Inițiativa abordează problema consumului redus de fructe și oferă beneficii suplimentare producătorilor locali prin distribuirea gustărilor din fructe proaspete în școlile și grădinițele publice din Chișinău.

Promovăm modul sănătos de viață. Pentru că așa este #corect!
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Vasile TumurucConferințe IPN [HD] | Live stream
Conferințe IPN [HD] | Alianța pentru CentenarConferințe IPN [HD] | Vitalie Czine
Vezi toate
banner ceu
banner creditex