COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Expiră termenul de achitare a obligațiilor fiscale la impozitul pe bunurile imobiliare

Inspectoratul Fiscal de Stat mun. Chișinău aduce la cunoștința persoanelor juridice și fizice rezidente ale Republicii Moldova, care desfășoară activitate de întreprinzător că,  27 martie, curent, este ultima zi de achitare a obligațiilor fiscale la impozitul pe bunurile imobiliare pentru obiectele dobândite după 30 iunie 2016.

În același timp, se atenționează contribuabilii despre faptul că în cazul în care impozitul pe bunurile imobiliare nu se va achita în termenele stabilite, în contul personal al contribuabilului va fi calculată majorarea de întârziere (penalitatea) pentru fiecare zi de neachitare în termen, care pentru anul 2017 constituie 0,0384% pe zi.”
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

IPP organizează...

Cercetarea, social media & IT împotriva dezinformării – OdnoHACK! MOLDOVA 2017

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] |Șansele îndeplinirii celor 28 de condiții în contul a 100 de milioane.Conferințe IPN [HD] | Aautorii insistă asupra demiterii directorului AGEPI.
Conferințe IPN [HD] | Drepturile Animalelor În R.M. au nevoie de promovare politică.Conferințe IPN [HD] | Acționăm împreună pentru o apă mai bună!
Vezi toate
banner creditex