COMUNICATE DE PRESĂ

Print Send by email

Culege o roadă bogată cu Mobiasbancă!

17 martie 2017

Știm cât de pasionat ești de mirosul pământului, cu câtă migală plantezi culturile, le prelucrezi și cât de mult îți dorești să culegi o roadă bogată. Îți susținem pasiunea, pentru ca tu să îți realizezi toate aceste vise, iar afacerea ta să prospere.

Mobiasbancă îți propune cea mai vastă și avantajoasă ofertă de credite din fonduri internaționale pentru dezvoltarea afacerii tale agricole. Optează pentru un credit la o rată a dobânzii de la doar 4,5% în valută și de la 9,5% - în lei.

Beneficiază și de alte oportunități incluse în creditarea din sursele internaționale de finanțare, cum ar fi componenta de grant de până la 40%, garanții suplimentare în cazul insuficienței de gaj, scutiri de TVA și de taxe vamale, finanțarea investițiilor deja efectuate etc.

Află mai multe detalii de la consilierii Mobiasbancă prezenți în perioada 15 – 17 martie și la expoziția internațională Moldagrotech, desfășurată la Moldexpo.

Vizitează cea mai apropiată unitate a băncii sau/ și apelează Serviciul Contactell la numărul 022 256-456, disponibil 24/24. 

Echipa Mobiasbancă - Groupe Société Générale e la dispoziția ta cu cele mai atractive oferte pentru dezvoltarea afacerii tale agricole!
 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

 


ANUNȚURI

Vezi toate

COMUNICATE DE PRESĂ

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Mitropolia Basarabiei cere repetat organelor competente ale Republicii Moldova să aplice legea, iar Mitropolitului Vladimir Cantarean să respecte drepturile creștinilor de a reveni la Mitropolia Basarabiei

Vezi toate

Ultimele video

Conferințe IPN [HD] | Vasile TumurucConferințe IPN [HD] | Live stream
Conferințe IPN [HD] | Alianța pentru CentenarConferințe IPN [HD] | Vitalie Czine
Vezi toate
banner ceu
banner creditex